Meer resultaten voor betekenis

 
betekenis
betekenis Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: betekenis DE betekenis ES betekenis FR. Vertalingen betekenis NLEN. 1 wat je met iets bedoelt, de inhoud meaning, implication.
Wat is de betekenis van ondertemperatuur bij infectieuze aandoeningen? Huisartsgeneeskunde.
Bron: LEIDRAAD voor opname van patiƫnten met verdenking opCOVID-19 in het ziekenhuis Federatie Medisch Specialisten. Er zijn geen aanwijzingen in de literatuur over de betekenis van ondertemperatuur bij infectieuze aandoeningen die niet tot sepsis leiden, zoals in de huisartsenpraktijk voorkomt.
Regionale luchthavens Toekomst Luchtvaart.
Lees verder over ontwikkelingen rond GAE op de website van de Commissie regionaal overleg luchthaven Eelde. Lelystad Airport LA. Ook Lelystad Airport is een luchthaven van nationale betekenis. Lees meer over de ontwikkeling van Lelystad Airport op de themapagina van deze website.
De betekenis van CO2 uitstoot op onze planeet DocVisie. icons. icon. icons. icon. icon. icon. icon. icon. icon. icon.
Over Ons Contact Reviews Privacy FAQ. Home Blogs De betekenis van CO2 uitstoot op onze planeet. De betekenis van CO2 uitstoot op onze planeet. 18 augustus 2020. CO2 uitstoot, wat is de betekenis? CO2 koolstofdioxide is een gas dat van nature in onze atmosfeer voorkomt.
Zoekresultaten.
ANTEDATERING: betekenis 1584; iWNT excipieeren. Luif 2010-2018, Oudere dateringen van woorden uit het EWN, in: Trefwoord bewerkt. Dateringen of neologismen. van der Sijs 2001, Chronologisch woordenboek: de ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, Amsterdam. betekenis inhoud 1240 VMNW.
Deze vijf nummers hebben een hele andere betekenis dan je denkt Nieuwsbericht NPO Radio 2. Facebook. Twitter. WhatsApp.
Lou Reed Perfect Day. Na een heerlijke dag door te hebben gebracht in Central Park met zijn toenmalige verloofde, schreef Reed het nummer Perfect Day. Als je de tekst letterlijk neemt is het een eenvoudige betekenis; een perfecte dag, sangria drinkend in het park.
Gratis woordenboek Van Dale.
Maatwerk / In-company. Van Dale Taalsnacks. Contact / locaties. Over Van Dale Taaltrainingen. betekenis Nederlands nl-nl. Nederlands / Engels nl-en. Engels / Nederlands en-nl. Nederlands / Frans nl-fr. Frans / Nederlands fr-nl. Nederlands / Duits nl-du. Duits / Nederlands du-nl.
De betekenis van TEEB voor Nederland PBL Planbureau voor de Leefomgeving.
De betekenis van The Economics of Ecosystems and Biodiversity voor Nederland advies aan de Taskforce Biodiversiteit en natuurlijke hulpbronnen. The Economics of Ecosystems and Biodiversity TEEB is een door de VN uitgebrachte internationale studie naar de kosten en baten van biodiversiteit.
BETEKENIS Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Dat is de centrale betekenis van een debat over dit verslag op dit specifieke moment. That is the central significance of a debate on this report at this particular moment. betekenis ook: zorg, belang, betrokkenheid, belangstelling, aangelegenheid, onderneming, bekommernis, gewicht, zorgvuldigheid, kommer.
Online woordenboek Betekenis.be.
Met een simpele zoekopdracht in het online woordenboek van Betekenis.be zoek je in honderden Nederlandstalige woordenlijsten naar verschillende betekenissen en definities. De database telt ondertussen duizenden betekenissen van zowel moeilijke woorden, voornamen, afkortingen en veel meer. Ook zelf een betekenis toevoegen kan op deze website!
De betekenis in je leven wacht erop ontdekt te worden Trouw. Deel dit artikel. Loading.
Zelf denk je misschien dat je leven weinig voorstelt, maar als je de bronnen van betekenis leert herkennen je ziet bijvoorbeeld wat je betekent voor je gezin dan ga je ze waarschijnlijk bewuster uitdiepen. Eigenlijk wil ik dat bij mensen ontwikkelen, een focus op betekenis."
VCA: wat is VCA, meer over de betekenis van de VCA afkorting.
Hoe kan ik mijn VCA diploma halen? Je kunt op verschillende manieren je VCA certificaat halen. Zo kun je een klassikale of online training volgen of er juist voor kiezen om zelfstandig een VCA cursusboek te bestuderen en daarna VCA examen te doen.

Contacteer ons