Resultaten voor magento voorbeelden

 
magento voorbeelden
Magento-functies: een overzicht van de mogelijkheden.
betalen met of zonder accountregistratie. Met Magentos flexibele prijsregels en krachtige functies zoals up-selling en cross-selling kunnen verschillende promoties worden uitgevoerd om de conversie van uw webshop te verhogen. Magento biedt de mogelijkheid tot het instellen van al dan niet actiematige prijsregels/kortingen voor specifieke periodes, klanten, producten en/of productcategorieën. x halen, y betalen. koop x, krijg y met korting.
FAQ pagina in je webshop Hypershop.
Voorbeelden van FAQ paginas. Coolblue heeft gekozen om de verschillende categorieën binnen de klantenservice te tonen als tabjes met daaronder de subcategorieën. In de subcategorieën zijn de vragen te vinden die uit te klappen zijn om het antwoord te bekijken. Klantenservice pagina van Coolblue. De Bijenkorf heeft gekozen voor een pagina waarbij alle categorieën binnen de klantenservice in één oogopzicht te zien zijn. Door op een vraag te klikken ga je naar een pagina waar het antwoord op de vraag te vinden is. De antwoorden zijn scherp, duidelijk en niet te lang. Klantenservice pagina van De Bijenkorf Aanbevolen FAQ extensies voor jouw Magento 2 webshop. Om de FAQ sectie in jouw Magento 2 webshop overzichtelijk op te bouwen zijn er verschillende extensies beschikbaar. Deze Magento 2 FAQ extensies zorgen ervoor dat je een FAQ pagina overzichtelijk kan indelen in meerdere secties en submenus.
Koppelingen voor jouw Magento webshop Nubix BV.
Magento koppelingen ERP CRM PIM. Nubix is gespecialiseerd in het maken van diverse koppelingen. Wij realiseren deze door middel van onze eigen API-connector: NubiConnect. Hierdoor heeft Nubix veel ervaring, waardoor onze klanten effectief en efficiënt kunnen werken. Koppelingen voor Magento webshops. Omdat Nubix werkt met een eigen API-connector, kunnen wij snel en flexibel werken. Onze koppelingen zorgen voor een ultieme integratie tussen verschillende online systemen. Bijvoorbeeld tussen je webshop en je administratiesoftware. Maar ook koppelingen met voorraadbeheersystemen of betalingssystemen behoren tot de mogelijkheden. Magento is een uitgebreid pakket maar beschikt niet over alle onderdelen waar je als webshopeigenaar behoefte aan hebt. Administratie invoeren en voorraden beheren zijn hier enkele voorbeelden van. Nubix koppelt Magento onder andere aan de volgende systemen.: Waarom een koppeling?
VOORBEELDEN VAN MOOIE MAGENTO WEBSHOPS Webdesign Studenten.
Het voorbeeld maar gebruik van kleding en horloges maar het ontwerp is heel flexibel en kan voor bijna alle product opties worden gebruikt. Het bouwen van een Magento webshop met deze ontwerp optie kost met het standaard Magento webwinkel pakket 45000, ex btw.
Wat is Magento en wat kun je ermee? Webwijs.
Shopify is een voorbeeld van zon closed source systeem. Magento is een open scource systeem: hierdoor kunnen webbouwers deze webshop helemaal naar jouw wensen inrichten. Voordelen open source. Alles is aan te passen naar je voorkeuren. Veel koppelingen bestaan al, deze hoeven niet meer vanaf 0 gebouwd te worden. Bekend bij veel partijen, daarom kun je makkelijker samenwerken. Ook de makers van Magento blijven hun platform innoveren en updaten. Magento 2 is de nieuwste versie van dit platform. Deze versie vervangt Magento 1. Mocht je nog een Magento 1 webshop hebben dan is het de hoogste tijd om over te stappen op Magento 2, of een ander CMS. Lees ook: Magento 1, bedankt! Ietsje duurder én het 100% waard. We zien nog vaak dat ondernemers zich blind staren op prijs bij de bouw van een online omgeving.
Webwinkel ontwikkeling Magento Woocommerce Converzo.nl Online Marketingbureau uit Tilburg.
Wij kijken hierbij niet alleen naar de techniek, maar ook naar het marketing aspect. Wij ontwikkelen webwinkels in Magento of in Woocommerce. Voor diverse partijen zijn wij de vaste partner voor de ontwikkeling en het onderhoud van de webwinkel. Enkele voorbeelden: Witgoedservice CC, Horseflex, Cityfoto Eindhoven, Coldpalm FLXBL Yoga. Naast de ontwikkeling en het onderhoud van de webwinkel verzorgen we ook koppelingen met de back-office. Dit kan zijn een digitaal kassasysteem of een voorraadbeheersysteem.
Attributen en configureerbare producten.
Attributen en configureerbare producten zijn één van dé sterke basisfuncties van Magento. Voor beginnende Magento webshop eigenaren zijn attributen vaak moeilijk te doorgronden, vooral in relatie tot configureerbare producten. In dit document trachten we je uit te leggen hoe en wat attributen zijn en wat hun relatie met configureerbare producten is. Uiteraard laten we door voorbeelden van een echte webwinkel zien hoe je dat zelf doet.
Magento 2 Blog artikelen Onderhoud, Beheer en Ontwikkelingen.
Magento 2 Prijzen. Pakket prijzen en uurtarieven. Magento 2 Portfolio. Overzicht van onze projecten. Magento 2 Whitelabel. Freelance diensten en regels. Magento 2 Blog. Handige tips en informatie. Magento 2 Blog. Handige tips en informatie. Magento 2 Extensie winkel. Koop onze Magento 2 extensies. Magento 2 Porto Demos. Porto Theme design voorbeelden.
Magento webshop Een betaalbare Magento webshop Appinco.
Wij zijn Appinco en wij bouwen WordPress websites, Magento webshops en mobiele oplossingen. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van webdesign en vormgeving staan we klaar om je de weg te wijzen op het internet van nu. Bekijk onze showcase voor recent werk. Zoek je een leuke stage bij een jong en dynamisch bedrijf? Je kunt bij ons o.a. Ben je klaar voor online succes? Reduitlaan 27 Loft 2.8. 4814 DC Breda.
Magento 2 design: voorbeelden van moderne e-commerce! Madia Madia.
Door het design wordt het oog meteen naar de producten getrokken. Daarnaast zorgen de duidelijke navigatie mogelijkheden dat producten makkelijk te vinden zijn. Magento 2 ook voor kleinere webshops. De bovenstaande voorbeelden laten vooral grote webshops zien. Door de schaalbaarheid is Magento geschikt voor zowel hele grote als ook kleine webshops.
Woocommerce en Magento-integraties Skycode Oy.
We kunnen de integratie doen die u wilt. voorbeelden Over Woocommerce en Magento-integraties.: Enterprise Resource Planning-systemen. Integratie kan worden gemaakt tussen Woocommerce en ERP-systemen. We kunnen bijvoorbeeld bestellingen en voorraadsaldi en klantinformatie verplaatsen. Voorbeelden van succesvolle integratie zijn onder meer.:
informatie over magento.
Magento webshop specialist. Magento webshop voorbeelden. Magento showcase wereldwijd. Magento webshop voorbeelden. Top Magento Ecommerce Websites. Magento Specialist in Den Haag en Rotterdam. Reach Digital Reach Digital is de Magento specialist uit Roelofarendsveen voor complexe Magento trajecten. Magento themes / skins.

Contacteer ons